maanantai 24. elokuuta 2015

Ensimmäinen sijoitus!

Moii

Eli viime viikon lauantaina oli Shetlanninlammaskoira näyttelyt nallikarissa ja menimme tätini kanssa sinne. Otimme mukaamme Samun,Nita ja tätini sheltin Tuulin. Kun tulimme paikalle siellä oli tooosi paljon väkeä. Menimme sitten rakentamaan "telttaa" ja minä lähdin kävellyttämään kaikkia kolmea koiraa. huh huh se oli kyllä haastavaa! Harjoittelimme sitten vähän aikaa ja katselimme ympärillemme ja muista koiria. Ensinmäisenä olisi Samun rinki ja Samu oli osallistunut isoihin pentuihin. Nita oli liian nuori eikä se voinut osallistua joten se oli kannustamassa.

kisa paikalla Samu haukkui taas aika paljon mutta kuitenkin vähemmän kuin viimeksi. Se haukkuminen pitäisi saada kyllä pois! Ajan kuluessa se vähän rauhottui. Tätini vei Samun rinkiin sillä ne olivat oikeat näyttelyt ja minä ja Samu tervitsemme harjoitusta Match show:ssa. No pian olikin sitten Samun vuoro. Samu meni kyllä yllättävän hyvin ringissä eikä välittänyt muista koirista mutta pöytä meni vähän huonosti. Se ei seisonut siinä kunnolla joka hankaloitti asioita.Samu sai myös heti pehmolelu Nallen ekan ringin jälkeen joka oli ihana! En raski sitä sille antaa kun se on niin nätti.

Samu pääsi heti takaisin rinkiin ja tuomari katsoi koiria vuorotellen ja sijoitti sitten kaikki.Koiria Samun lisäksi ei ollut tässä osassa ku vain kaksi! Mikä tuuri. Eli Samusta tuli kolmas! Ensinmäinen sijoitus ja aploodit tälle. Eli Samu sai pokaalin, kaksi ruusuketta sekä kaksi pehmolelua ja asvostelu paperin josta en kunnolla saa selvää. Olen kyllä tyytyväinen tähän jätkään kun se oli niiin reippaasti! Kun Tuuliakin oli käytetty kehässä ostimme syötävää sekä koirille makkaran jonka sitten jaoin niille.Pian lähdimmekin sitten kotia päin.

Oli kyllä mukava päivä kun Samu sijoittuikin!

Tuomarin arvostelu:
Riittävä luusto. Hieman lyhyt runko. Kaunis ilmeinen pää. Hyvä pään kiila. Hyvä otsa penger. Hyvän kokoiset, oikein sijoittuneet korvat. Hyvät tummat silmät. Hieman lyhyt kaula. Hyvä selkä ja lantio. Runko vielä kevyt: hyvin kulmautunut takaa. Edestä niukemmin. Hyvä sivuaskel. Hyvä tuskin alku. Kantaa hyvin häntäänsä liikkeessä.

Huomenna on muutes taas Match show illalla jonne aijomme toden näköisesti mennä! Joten siitä tulee postausta myöhemmin.


Harmaa on Nita ja soopeli on Tuuli.

Kaikkia koiria pitämässä

Paljon väkeä ja oli mukava keli kun oli lämmin muttei aurinko porottanut.

Tuulilla simmut kii :D

Sitten vain kehään!
Pöytä ei mennyt kovin hyvin jonka huomaa kuvistakin..


Sitten poseeraamaan!

Minun komea poika <3


Kaikki palkinnot mitä saatiin.


1 kommentti:

  1. Hei, Onko tämö Bertta mahdollisesti sama belggari, joka on syntynyt 9.6.2004 Espoossa ja jonka luovutin Leena Sulkumäelle Heinolaan. Myöhemmin jän joutui luopumaan siitä ja luovutti edelleen ilmeisesti Jyväskylän seudulle. Ole hyvä ja vastaa, olisi mukava tietää mitä Berttalle nyt kuuluu. terveisin, Anna-Kaisa Kranni +358 40 5529548

    VastaaPoista