keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Talvi poseerausta!

Hei!

Kirjoitan todella pitkästä aikaa tänne. Se varmastikkin johtuu koulusta ja kuvia ei ole tullut otettua joten ei ole aihetta kirjoittaa kun olisi vähän tylsä ilman kuvia. Yritän nyt vähän skarpata postauksien kanssa.

Samukin on muuttunut hurjasti! Samun karvat ovat jo kasvaneet hurjaa vauhtia sekä itse koira kasvaa hurjaa vauhtia. Samu on myös oppinut jo sisäsiistiksi mikä on tooosi hyvä. Nytkin se jo on niin iso poika että toista jalkaa nostaa oikein korkealle :D. On se kyllä hupsu. Samu todella herkästi nirsoilee ruualla jonka kanssa on ollut ongelmia. Vanhat kapulat eivät maituneet tälle herralle joten ostimme uusia joita se syö ihan hyvin. Se selvästikkin on säästeliäs sillä se harvoin syö kaikkea kerralla. Johtuu varmaan siitä että se oli pienenä pentueen ainoa pentu joten ruuastakaan ei tarvinnut kinastella sisarten kanssa.

Olemme myös harjoitellut kaikenlaista. Esim. paikalla olemista, pöydällä seisomista (näyttelyitä varten) ja kaikkea muuta. Meillä on Samun kanssa pieni probleema. Olen yrittänyt opettaa Samulle "Tassu" temppua mutta se on kohtautunut erittäin hankalaksi. En oikein tiedä miten opettaisin sen antamaan tassua koska yleensä koira opetetaan siten että piettää herkkua käden sisällä nyrkissä ja koira alkaa raapia kättä mutta Samu ei tätä tee. Se vaan tuijottaa kättä ja odottaa maltillisesti. Onko teillä mitään muita keinoja opettaa koira antamaan tassua?

Tänään menimme juoksentelemaan ihanan lumiselle takapihallemme. Otin pitkästä aikaa Samusta rakenne kuvia joista tuli kieltämättä tosi kivoja! Lumi koristaa kuvia ihan kivasti. Vähän spurttailimme kuvien lisäksi ja Samulta sitä energiaa  vasta riitti. Pari videotakin nappasin. Ehkä voisin joskus julkaista ne täällä blogissakin. Mitäs mieltä olette?

Hauskintahan tässä on se että.......*rumpujen pärinää*...... Samulla on synttärit ensi kuun lopulla! Pian tämä herra on yksi vuotias. Herran jestas miten aika kuluu! Leivon todennäköiseti Samulle jotain ja voisin tehdä siitä reseptinkin tänne. Eikö se olisi ihan kiva idea?

Nyt näytän teille mitä kuvia sain napattua tänään :)

Karvat ovat kyllä kasvaneet hurjaa vauhtia!
Tämä kuva on yksi lemppareistani!

Toivottavasti piditte! Yritän alkaa postailla vähän edemmän :)
Heippa!

2 kommenttia:

  1. Tuohon tassu-ongelmaan, että toinen tapa opettaa on se että ottaa itse tassusta kiinni ja tekee ikään kuin koiran puolesta tempun ja samalla kehuu ja antaa palkan, parin harjoituksen jälkeen toistaa, mutta liittää toimintaan käskyn :D Näin meillä opetettiin ja molemmat tassut tulee jo liiankin hyvin xD

    VastaaPoista