maanantai 6. huhtikuuta 2015

Leikkiä ja Rusakkoja

Heii

Kuten useammat jo huomasivatkin.Tein uuden bannerin.Latasimme koneellemme PhotoScapen.Sillä voi muokata hyvin kuvia.Bannerin kaksi kuvaa olen muokannut sillä ja tuon teksin olen myös laittanut PhotoScapella.Kannattaa ladata se sillä se on ilmainen.

Tänään Samulla on ollut aika perus päivä.Aamulla isäni kävi taluttelemassa Samua takapihalla.Yht äkkiä ulkona kuului hirveästi Samun haukuntaa.Iskä meni katsomaan mitä samu katsoo ja mille se haukkuu.No siellä oli sitten ollut rusakko :D.Sille samu oli haukkunut innokkaasti.Ei ihme että se haukkui.

Kävimme myös tädilläni päivällä.Samu taas oli vauhdissa äitinsä kanssa :D kuten aina.Automatka tädille meni samallalailla kuten aikaisemmin.Vinkui vähän aikaa ja nukahti.Kun lähdimme eikä Samu ollut kakannut tädilleni otin sen tälläkertaa syliini ettei se taas tekisi samaa kuin lauantaina.

Otin vähän kuvia tätini luona.Niitä on vähän sillä Samu ja äitinsä Tuuli olivat vauhdissa eikä kovin paljon hyviä kuvia tullut :D.Muokkasin myös vähän vanhoja kuvia joten tässä niitä :).

Äiti meni sohvalle.Pikkuinen ei pääse :( :D

Samun äiti,Tuuli.

 Muokattuja kuvia:





Ehe...:DDD


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti