maanantai 20. huhtikuuta 2015

Ensimmäinen rokotus

Moij

Tänään oli sitten Samun ensimmäinen rokotus päivä.Ajeltiin sitten koulun jälkeen Eläin kliniikalle.Kun odoteltiin vuoroa Samu tärisi tosi paljon :D.Häntä jännitti selvästi...paljon.Kliniikalla oli myös koiria ja kissoja odottamassa joille Samu välillä haukkui.

Kun tuli meidän vuoro menimme "hoito" huoneeseen.Samu laitettiin oöydälle seisomaan ja eläinlääkäri kyseli Samusta.Sittän hän tarkastikin Samun.Kaikki oli kunnossa ja Samu on terve poika.Sitten rokotusten vuoro.Eläinlääkäri opisti piikin Samun niskaan niin nopeasti että se tuskin huomasikaan.Se tosiaankin oli ollut koko lääkäri reissun ajan hiljaa.Kun piikki pistettiin se alkoi kauhuissaan painautua minua vastan.Voi pientä :D.

Menimme sitten vielä odotus huoneeseen odottamaan pentupakettia jonka sai ilmaiseksi ensimmäisestä rokotuksesta.Siinä tuli mukana pennun ruokaa,ruokamittarin ja pari esitettä.
Samulla meni kyllä yllättävän hyvin!Nytkin se vaan juoksee tuolla kuin formula.

Mitattiin myös eläin kliniikalla Samun paino kun siellä oli semmoinen paino mittari.Tällä hetkellä hän painaa 2.80 kg.Aika kevyt kyllä.

Tässä vähän kuvia kliniikalta.

Odottelemassa 





Pentu paketti

Kotona rokotuksen jälkeen






2 kommenttia:

  1. onkos toi oulun eläinklinikka koska ite oon käyttäny meidän koiran siel aina lääkäris :D ja ja kivoja laadukkaita kuvia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on.Kiva että sinäkin olet tänne ajautunut katselemaan tätä blogia ja Kiitos :)

      Poista