lauantai 21. maaliskuuta 2015

Aloitus+Uusi tulokas

Heippa!

Olen 13-vuotias tyttö oulun läheltä.Ajattelin aloittaa tämän blogin koiranpennulleni Samulleni.Samu tuli meille eilen.Se on noin 8 viikkoinen shetlanninlammaskoira.Tässä blogissa seuraan Samun elämää ja miten se kasvaa.Toivottavasti pidette tästä blogista.

Mutta.Samu tuli siis meille eilen illalla.Kaikki meni hyvin.Virkeä pikkupentu.Paljon leikittiin.Ennenkuin haettiin Samu käytiin myös Mustissa ja Mirrissä ostamassa pennulle vähän tarvikkeita.Auto matka meni hyvin ja samu makasi koko matkan sylissäni.Se nukahti syliini parissa miinuutissa.Yön Samu nukkui yllättävän hyvin.Se ei vinkunut tai inahdellut emonsa perään vaan nukkui sikeästi.

Samua olemme myös käyttäneet ulkona pienessä autauksessa.Pentu ei saa ulkona olla kauan koska täällä on vielä aika kylmä.Ulkona pienessä aitauksessa pitää sitten järsiä keppejä ja lehtia niin paljon kuin pystyy.Hyviä kuviakin sain kun aurinko paistoi niin mukavasti.

Samu myös kyllä tykkää erittäin paljon kinkusta.Pitää aina varoa ettei sormet lähde mukana kun sitä antaa.Se mys pissii useasti ohi lehden tai lehden viereen.Saa nähdä milloin se oppii sisä siistiksi.

Olen ajatellut että kun Samu on noin 12 kk aloitan sillä agilityn.Liitymme myös Pohjois suomen sheltteihin.Siellä käydään yhteisellä isoilla kävelyillä Shetlanninlammaskoirien kanssa ja tehdään kaikkea muutakin mukavaa.Jos sinulla on Shetlanninlammaskoira ja sinua kiinnostaisi tämä niin käy ihmeessä ilmoittumassa tästä.

Samu nukkuu nyt yöt kantokopassaan jossa on sen vanhoja leluja ja viltti.Se nukkui viime yön siellä sikeästi.Mutta laitan nyt tähän ne kuvat mitkä olen ottanut Samusta eilen ja tänään.Toivottavasti pidätte.

Pennulle ostettuja tarvikkeita
Samu uudessa kodissaan


Leikkimään :)




Tähän kuvaan rakastuin :)



Samu kopassaan :)


Ulkona temmeltämässä 

2 kommenttia:

  1. Sisäsiistiksi opettamisesta, niin tiedän koiria jotka ovat oppineet 2 viikossa. Aina kun koira pissaa ulkona kehut TOSI paljon (mukava yhteinen hetki :D) mutta yleensä reilussa puolessa vuodessa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hyvistä ohjeista :) jatkan tuota harjoittelua kärsivällisesti niin se oppii sen ajallaan :)

      Poista